Osmo olja za notranjo uporabo

Impregnacija lesa

Osmo Wood Protector
Osmo Holzprotektor

Wood Protector ni končni zaščitni premaz, je impregnacija lesa, temeljni premaz. Osmo Wood Protector nudi lesu edinstveno zaščito pred vlago. Priporočamo ga za zaščito parketa in drugih lesenih talnih oblog in pohištva v vlažnih prostorih kot so kopalnice in kuhinje. Odličen je tudi za zaščito lesa na vrtu, npr. peskovniki in igrala, saj je primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Impregnacija lesa je izredno pomembna, saj ustvari popolnoma vodoodbojno površino.

Prednosti impregnacije lesa z izdelkom Osmo Wood Protector:

Impregnacija lesa z uporabo Osmo Wood Protector ima številne prednosti, kot:

1. Osmo Wood Protector je brezbarvni impregnacijski premaz na osnovi naravnih olj in voska.

2. Impregnacija lesa (temeljni premaz) prodre globoko v les in ga tako ohranja elastičnega in zdravega.

3. Krčenje in nabrekanje lesa se zmanjša, saj Osmo Wood Protector preprečuje izsuševanje in krhkost lesa. Je popolnoma brez biocidov in je izredno vodoodbojen (extremely water repellent).

Priporočljiva področja uporabe za Osmo Wood Protector:

Impregnacija lesa – temeljni impregnacijski premaz za parket in druge lesene talne obloge v prostorih, ki so izpostavljene vlagi, kot npr. kuhinje in kopalnice. Priporočamo tudi za pohištvo, vrata in okna ter peskovnike in igrala. Namenjen je za notranjo in zunanjo uporabo.

Osmo Wood Protector je temeljni impregnacijski premaz; za maksimalni učinek in zaščito je obvezen končni premaz z Osmo Polyx® olji (za tla) ali Osmo Wood Wax voskom za les (za pohištvo), ki mora temeljnemu premazu slediti najkasneje v roku enega tedna.

Vogart - Osmo impregnacija lesa

Impregnacija lesa ~ Osmo Wood Protector ~ Osmo Holzprotektor

Informacije:

  • Povprečna poraba: 1L/8m² za en premaz.
  • Število premazov: 1 premaz, obvezen dodaten končni premaz.
  • Način nanosa: s čopičem.
  • Temperatura zraka ob nanosu: +5°C do 35°C.
  • Približen čas sušenja: 24 ur.
  • Pakirano: 0.75L , 2.5L, 25L.
  • Naroči temeljni impregnacijski premaz Osmo Wood Protector

Nasvet strokovnjaka:

  • Wood Protector ni končni zaščitni premaz, je impregnacija lesa, temeljni premaz. Obvezen je končni zaščitni premaz z enim od Osmo proizvodov – za tla priporočamo Osmo Polyx® olje Original ali Osmo Wood Wax Extra Thin za eksotičen les.
  • Prvi nanos Wood Protector mora biti obvezno nanešen na surov, neobdelan les.
  • Kjer je možno, nanesite Osmo Wood Protector na vse strani lesa.

Uporabniki, ki so si ogledali to stran, so si ogledali tudi:

Osmo Polyx Oil Anti Slip

Anti Slip protizdrsni premaz je visoko kvalitetno olje za les s trdimi voski za lesene talne obloge s posebnim protizdrsnim učinkom. Da bodo vaša tla in stopnice varni v vsaki, tudi nepredvideni situaciji… Tla, premazana s protizdrsnim Osmo Anti Slip oljem ohranjajo naraven videz.

Pri Osmu najdete kompleten program za zaščito lesa: za talne, stenske in stropne obloge, pohištvo, teraso, ograjo, okna, vrata, fasado in tudi igrala in igrače. Vse od začetka do konca – od impregnacije lesa do končne UV zaščite. Ter vse za čiščenje, vzdrževanje in obnovo.

Olje za parket s trdimi voski – naravno, brezbarvno, transparentno; za zaščito parketa in drugih lesenih talnih oblog. Tudi za pohištvo. Olje za parket ohranja naravne lastnosti lesa, poveča trajnost in obstojnost lesa ter nudi optimalno zaščito pred vodo, umazanijo in obrabo.