Pripomočki za popravilo lakiranega parketa

Korekturni lak KöNIG KLARLACK PLUS

KöNIG korekturni lak za parket KLARLACK PLUS

KöNIG korekturni lak za parket KLARLACK PLUS se uporablja za kakovostno prelakiranje ali lakiranje na novo, za zatesnenje saniranih poškodb.

Prednosti KöNIG korekturnega laka za parket KLARLACK PLUS:

Za kakovostno prelakiranje ali lakiranje na novo, za zatesnenje saniranih poškodb. Prozoren lak, ki ne vsebuje silikonov; izdelan na akrilni bazi. Uporaba na lesenih, in kovinskih površinah. Dodatek “ProSilicone” omogoča nevidno formacijo laka. Priporočljivo za notranjo in zunanjo uporabo. Odporen na svetlobo in vremenske razmere. Dober oprijem.

Navodilo za popravilo poškodbe na lakiranem parketu:

Najprej zaščitimo parket v neposredni okolici poškodbe.

Poškodbo, npr. jamico ali prasko na parketu, etc., najprej zapolnimo z voskom ustrezne barve (lahko kombiniramo več barv), pogladimo z gladilko, nežno obrišemo s priloženo mrežico in polakiramo z lakom v spreju.

Nanos laka naj bo minimalen, običajno zadošča, da na željeno površino razpršite lak 2 do 3krat zelo nakratko da lak nanesete res natanko. Lak je suh v 20ih minutah.

Priporočamo najprej testiranje na vzorcu, preden popravljate parket. Les bo po tej sanaciji zaščiten, koliko bo poškodba še vidna, je odvisno od vrste in velikosti poškodbe.

Stopnje sijaja za korekturni lak za parket KLARLACK PLUS:

KöNIG korekturni lak za parket KLARLACK PLUS