Zakaj izbrati Osmo olje za les?

1. Osmo olje za les in parket je naravno, okolju prijazno in neškodljivo za zdravje; osmo olje za les je proizvedeno na osnovi čistih naravnih surovin. Osmo olje za les vsebujejo: laneno olje, olje sočnice, soje in osata ter voske karanube in kandelile.

2. Osmo olje za les je brez konzervansov in topil in tako brez neprijetnih vonjav, z neznatnimi možnostmi za alergijo in z dolgo dobo obstojnosti in skladiščenja (do 5 let).

3. Osmo olje in zaščitni premazi temeljijo na oljih in voskih; olje nudi maksimalno globinsko zaščito za obstojnost lesa, vosek pa zagotavlja zunanji zaščitni sloj, ki parketu nudi maksimalno zaščito pred vodo in umazanijo.

4. Osmo olje za les je izjemno enostaven za nanos in vzdrževanje in ne ustvarij filma; ustvari lesu in ljudem prijazno zaščitno mikroporno površino (les »diha«). Se enostavno obnavlja; predhodno brušenje pri obnovi ni potrebno.

5. Osmo olje za les in premazi se lahko med seboj mešajo v poljubnem razmerju. Tako lahko ustvarite barvno paleto po svojih željah!

6. Vse na enem mestu! Pri Osmu najdete kompleten program za zaščito lesa: za talne, stenske in stropne obloge, pohištvo, teraso, ograjo, okna, vrata, fasado in tudi igrala in igrače. Vse od začetka do konca – od impregnacije lesa do končne UV zaščite. Ter vse za čiščenje, vzdrževanje in obnovo.

7. Made in Germany. Tradicija in znanje. Nemška zanesljivost.