Osmo olja za notranjo uporabo

Vzdrževalno olje za parket

Osmo Maintenance Oil

Osmo Maintenance Oil vzdrževalno olje za parket je posebej namenjeno za čiščenje, osveževanje in obnovo zaščitnega premaza na oljenih lesenih talnih oblogah, zaščitenih z Osmo Polyx® olji. Profesionalna zaščita in osvežitev vašega parketa!

Prednosti vzdrževalnega olja za parket:

Vzdrževalno olje za parket Osmo Maintenance Oil ima številne prednosti, kot:

1. Vzdrževalno olje za parket površino hkrati čisti, regenerira in osveži; doda voske, potrebne za zaščito pred tekočinami in umazanijo.

2. Vzdrževalno olje za parket je namenjeno obremenjenim površinam oljenega parketa.

3. Vsa osmo olja, tudi vzdrževalno olje za parket Osmo Maintenance Oil, so narejena na osnovi naravnih olj in rastlinskih voskov.

4. Pravočasna in redna uporaba vzdrževalnega olja za parket odloži ali prepreči zamudno obnavljanje parketa.

Priporočljiva področja uporabe za vzdrževalno olje za parket Osmo Maintenance Oil:

Vzdrževalno olje za parket je namenjeno bolj obremenjenim površinam oljenega parketa, kjer je obraba zaščitnega premaza večja in kjer Liquid Wax ne zadostuje več. Lahko se uporablja tudi za zaščito OSB plošč, plute, stopnic in pohištva. Vzdrževalno olje je posebej priporočljivo za visoko obremenjene površine kot npr. restavracije, muzeje, itd.

Vzdrževalno olje za parket ~ Osmo Maintenance Oil

Vzdrževalno olje za parket Osmo Maintenance Oil je na voljo v naslednjih različicah:

 

Navodilo za uporabo:

 • Površino očistite z Osmo Intensive Cleaner in pustite, da se površina popolnoma posuši.
 • Na očiščeno in suho površino nanesite tanek sloj vzdrževalnega olja.
 • Vzdrževalno olje za parket se lahko nanaša s čopičem, valjčkom, strojno ali bombažno krpo, ki ne pušča muck. Ne uporabljajte mikro krpe.

Informacije:

 • Povprečna poraba: 1L/40 – 60m².
 • Število premazov: 1 premaz.
 • Način nanosa: s čopičem, valjčkom, krpo ali strojno poliranje.
 • Temperatura zraka ob nanosu: +5°C do 35°C.
 • Približen čas sušenja: 3 do 4 ure.
 • Pakirano: 1L.
 • Naroči vzdrževalno olje za parket Osmo Maintenace Oil

Nasvet strokovnjaka:

 • Osmo Maintenance Oil vzdrževalno olje za parket vsebujejo manjšo stopnjo voskov kot Polyx olja, zato ne zadostuje kot samostojna zaščita – za prvo oljenje in zaščito vedno uporabite Osmo Polyx olja.
 • Različne možnosti sijaja vzdrževalnega olja so namenjene posebej zato, da ohranite naraven izgled vašega parketa. Če imate parket zaščiten npr. z Osmo Polyx® Oil 3062 mat, za vzdrževanje uporabite Osmo vzdrževalno olje za parket 3079 mat, da ohranite enoten izgled in naraven videz vašega parekta.

Uporabniki, ki so si ogledali to stran, so si ogledali tudi:

Izposoja stroja za čiščenje in oljenje parketa. Osmo FloorXcenter je idealen za čiščenje, nego in vzdrževanje, osvežitev ali prenovo naoljene površine.

Parket oz. ladijski pod redno pometamo, sesamo s sesalnikom (z mehko krtačo) ali ga obrišemo s krpo maslenko, s čemer dosežemo brezhibno čistočo in visoke higienske rezultate. Občasno oljen parket očistimo z vodo, v katero je obvezno potrebno dodati čistilo za oljen parket.

Olje za les, parket in druge lesene talne obloge: hitrosušeče, naravno, brezbarvno, transparentno, s trdimi voski. Rapis olje za les poveča trajnost in obstojnost lesa ter nudi optimalno zaščito pred vodo, umazanijo in obrabo.